Ο Τιμωρός της ασφάλτου: Απρόσεκτοι οδηγοί του κλείνουν το δρόμο και τους τρακάρει! Βίντεο



Ρώσος οδηγός λεωφορείου κουράστηκε να του κόβουν το δρόμο ατζαμήδες και απρόσεκτοι οδηγοί και έτσι βρήκε μια… απλή λύση: να τους τρακάρει!

Ο λόγος για τον Alexei Volkov, ο οποίος εργάζεται στην πόλη Zelenograd, και έχει γίνει αστέρι του διαδικτύου.

Ο Volkov αφού “τιμωρεί” τους απρόσεκτους οδηγούς ανεβάζει τα βίντεο που τραβάει. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστός ως ο “Τιμωρός”.

Μέχρι τώρα έχει τρακάρει επίτηδες πάνω από 100 αυτοκίνητα.

Παραδόξως έχει κρατήσει τη δουλειά του και η πράξη του έχει κερδίσει αρκετούς, όπως αναφέρει το Red Hot Russia.

“Εάν δεν ευθύνομαι εγώ, δεν την νοιάζει τη διοίκηση. Το λεωφορείο δεν παθαίνει τίποτε το σοβαρό. Εάν η ζημιά είναι σοβαρή, απλά περιμένουν την ασφάλεια και την επιδιορθώνουν”, αναφέρει ο ίδιος.

“Για παράδειγμα, στο τελευταίο περιστατικό ο προφυλακτήρας παραμορφώθηκε καθώς χτύπησα ένα φορτηγό τριών τόνων. Τι να έκανα; Να έκανα μανούβρα προς τα αριστερά προς το αντίθετο ρεύμα ή να πάταγα ξαφνικά το φρένο και πιθανόν να τραυμάτιζα κανένα περαστικό;”, αναφέρει και προσθέτει ότι και στις δύο περιπτώσεις θα του έπαιρναν το δίπλωμα και θα είχε σοβαρά προβλήματα.

Ο Ρώσος οδηγός ξεκίνησε να καταγράφει με τη κάμερά του τα τρακαρίσματα το 2007 και εκτός από το παρατσούκλι “Τιμωρός”, τον φωνάζουν και “Δάσκαλο των Δασκάλων”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ανορθόδοξος τρόπος οδήγησής του βοηθά να “εκπαιδευτούν” οδηγοί στη Ρωσία.

“Οι οδηγοί συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο. Βλέπουν ότι έχω βγάλει φλας και στρίβω και όμως χώνονται”, λέει ενώ προσθέτει πως χάρη στον ίδιο η κατάσταση έχει βελτιωθεί.

news247.gr

[iframe frameborder=”0″ width=”589″ height=”331″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xxrxsp”]
O τιμωρός της ασφάλτου από Newscaster

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.