Σύσκεψη για άρτια διοργάνωση της Κοζανίτικης Αποκριάς



Την ομόθυμη βούλησή τους, ώστε να υπάρξει μία άρτια διοργάνωση της φετινής Αποκριάς στην Κοζάνη, να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες όσο γίνεται καλύτερα και να προβληθεί στο πανελλήνιο το μεγάλο πολιτισμικό γεγονός της περιοχής σε πανελλαδική κλίμακα, εξέφρασαν οι συμμετέχοντες φορείς σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου, Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας, Γιώργου Σβώλη.

Στη σύσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό και σχεδιασμό δράσεων για την ενίσχυση της ελκυστικότητας και ανταγωνιστικότητας της αγοράς κατά τη διάρκεια της Αποκριάς, συμμετείχαν εκπρόσωποι του δήμου Κοζάνης, του ΕΒΕ, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Επαγγελμαβιοτεχνών, της Ένωσης Ξενοδόχων, του Συλλόγου Καφετεριών και Εστίασης, της Τροχαίας, του ΚΤΕΛ Υπεραστικών και Αστικών και ΚΤΕΛ Αστικών και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Κοζάνης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία της φετινής Αποκριάς. Αξιοσημείωτη είναι η ανακοίνωση εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου για δεκαήμερο εκπτώσεων από την Τσικοπέμπτη μέχρι την Αποκριά, καθώς και η διαβεβαίωση του εκπροσώπου του Συλλόγου Καφετεριών και Εστίασης για καθιέρωση προσιτών τιμών το δωδεκαήμερο της Αποκριάς. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Γιάνης Σόκουτης, δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει ένα διαφημιστικό σποτ, που θα «παίξει» σε περιφερειακά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ. Ακόμη, ο δήμος Κοζάνης διαβεβαίωσε πως θα ανταποκριθεί στο «οργανωτικό βάρος» της Αποκριάς, η Τροχαία να παράσχει κάθε βοήθεια για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ Ταξί και ΚΤΕΛ δεσμεύτηκαν στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διακίνηση του αυξημένου επιβατικού κοινού.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.