Σύσκεψη αιρετών και στελεχών του Δήμου Κοζάνης για ζητήματα καθαριότητας και πρασίνου



Συνάντηση με  θέμα εξεύρεση χώρου ρίψης μπαζών, αδρανών υλικών για αδειοδότηση σε κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου Κοζάνης, καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα και το πράσινο της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβρουάριου 2013, στο Δημοτικό Κατάστημα Κοιλάδας.   

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Ελλησπόντου & Δημητρίου Υψηλάντη κ. Τσανακτσίδης Ευστάθιος και ο Διευθυντής του τομέα πρασίνου-καθαριότητας κ Παπαθανασίου Βασίλειος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων: Ακρινής,  κ. Πουτογλίδης Παύλος, Τετραλόφου,  κ. Δεληγιάννης Αρίσταρχος, Πολυμύλου,  κ. Τσαντεκίδης Ανδρέας, Καπνοχωρίου,  κ. Μισαηλίδης Ηρακλής,  Βοσκοχωρίου, κ. Μαλλίνης Ιωάννης, Αγ.Δημητρίου, κ. Πεχλιβανίδης Θεοχάρης, Δρεπάνου, κ. Τσανακτσίδης Γεώργιος, Αυγής, κ. Παπαδημητρίου Χρήστος, Κοιλάδας, κ.  Τσαουσίδης Κωνσταντίνος.

Ο κ. Παπαθανασίου εξέφρασε την αναγκαιότητα ύπαρξης  αδειοδοτημένου χώρου απόρριψης μπαζών-αδρανών υλικών, ενώ αναφέρθηκε και σε όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν τον Τομέα Πρασίνου – Καθαριότητας.

Ένας γόνιμος διάλογος αναπτύχθηκε μεταξύ των προέδρων και των στελεχών των υπηρεσιών, ενώ προέκυψαν διάφορες προτάσεις με στόχο να αποτελέσουν εργαλεία για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών πρασίνου καθαριότητας με τις  Τοπικές Κοινότητες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.