Άκρως επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Φανού Πηγαδ’ απ’ το Κεραμαργιό – Φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια στην Κοζανίτικη Αποκριά!



Μέσα σε άφθονο κέφι και παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του φανού μας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στην Ταβέρνα ο Κώστας στα Κοίλα Κοζάνης. Γλέντι μέχρι το πρωί με άρωμα αποκριάς.
   
Μέλη και φίλοι του φανού είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες υπό τους ήχους των χάλκινων (ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΤΑΚΙΜΙ)   δίνοντας έτσι το στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει το αμέσως ερχόμενο διάστημα κατά τη διάρκεια των Απόκρεων.  

Ο σύλλογος φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της αποκριάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι πρωτεργάτες του φανού ιδρυτικά μέλη και συνεχίζουν έως σήμερα σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα.

Ήταν νέοι και γέρασαν στηρίζοντας το  φανό. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
    
    α) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝ.-ΚΟΥΛΑ   Ιδρυτικό μέλος Α πρόεδρος
    β) ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ-ΤΣΙΤΖΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    γ) ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΚΙΚΗ- ΙΩΑΝΝΗΣ
    δ) ΠΑΓΚΑΡΛΙΩΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ-ΖΩΗ
    ε) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΟΥΛΑ
    στ) ΡΗΓΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ
    ζ) Παφίλη Τασούλα – Κώστας
 
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά με μοναδικό σκοπό την δατήρηση του μοναδικού εθίμου του Φανού.

Καλές Αποκριές να έχουμε!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.