Καταζητούμενοι των πυρήνων της φωτιάς δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες



Απολύτως πεπεισμένα εμφανίζονται κορυφαία στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η διπλή ληστεία το πρωί της Παρασκευής στον Βελβεντό Κοζάνης αποτελεί χτύπημα τρομοκρατικής οργάνωσης που όπως και άλλες φορές στο παρελθόν επιχείρησαν με ληστείες να χρηματοδοτήσουν τη δράση τους.

Από τους δέκα βαριά οπλισμένους δράστες έχουν συλληφθεί ήδη οι τέσσερις, άνδρες Ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών οι οποίοι αρνούνται προς το παρόν κατηγορηματικά να συνεργαστούν με τις αρχές και να δηλώσουν το παραμικρό.

Ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα ως καταζητούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής οι οποίοι έχουν κληθεί και έχουν αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα τις έρευνες για την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι ο τρόπος της δράσης τους και ο οπλισμός τους δημιουργεί τη βεβαιότητα η ομάδα των τρομοκρατών επέλεξε για λόγους «ασφαλείας» να χτυπήσει περιφερειακά όπως άλλωστε έχει γίνει στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν με ληστείες στην Εύβοια, την Πάρο και άλλες περιοχές της χώρας.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.