Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα στα ξύλινα «σπιτάκια» του Επιμελητηρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, την περίοδο της Αποκριάς



Η Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης  ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου ότι και εφέτος, όπως και πέρυσι,  θα τοποθετήσει τα 3 ξύλινα παραδοσιακά «σπιτάκια», που λειτουργούν ως εκθεσιακός χώρος,  στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την περίοδο της Αποκριάς.

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης  τοπικών παραδοσιακών προϊόντων να τα εκθέσουν και να τα  προβάλλουν στους χιλιάδες επισκέπτες της Κοζάνης, τις ημέρες από την Τσικνοπέμπτη και ως την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς (17/3/2013).

Προς τούτο, καλεί τα μέλη- επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να εκδηλώσουν το συντομότερο δυνατό το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο, συμπληρώνοντας την αίτηση που θα τους δοθεί από την Υπηρεσία.  Πληροφορίες στο τηλ. 24610-41693 (κα Βίκη Δούσιου).

Σημειώνεται ότι, για όλες τις ενέργειες που προωθούνται από το Επιμελητήριο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας  την περίοδο της Αποκριάς, τα μέλη θα ενημερωθούν το συντομότερο.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.