Κάλεσμα συμμετοχής στη Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων



Η νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων βγαίνει δυναμικά μπροστά στις τρέχουσες κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και προσκαλεί όλους τους νέους και τις νέες να συμμετέχέχουν στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ώστε να ενδυναμωθεί ο αγώνας απέναντι στην τρικοματική μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Οι νέοι άνθρωποι αποτελούν τους σημερινούς αγωνιστές οι οποίοι καθορίζουν το αύριο των μελλοντικών γενεών. Στο πέρασμα του χρόνου, σε κάθε κοινωνία, οι νέοι ήταν αυτοί που πάντοτε πρωτοστατούσαν και προκαλούσαν τις εξελίξεις.

Η προσωρινή διοίκηση της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης, καλεί όλους τους νέους και τις νέες που  επιθυμούν να γινουν μέλη απο (επιτρεπόμενα όρια ηλικίας από 16-32 ετών) στην πρώτη συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την πεμπτη στις 9μ.μ στο πολιτίκο γραφείο (25ης μαρτιου 36, 2ος όροφος) της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης,  κ. Ραχήλ Μακρή.

Με εκτίμηση
Η προσωρινή διοίκηση  Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.