Ασύλληπτη τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν – Τρεις σε κώμα



Οι δύο από τους τρεις φοιτητές που επέζησαν, νοσηλεύονται στο μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η τραγωδία συνέβη όταν τα πέντε μέλη της παρέας θέλησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Κίνησε που αποδείχθηκε μοιραία…

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλοι οι φοιτητές βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα, στη συνοικία της Φιλιππούπολης, επί της οδού Παπαζαχαρίου. Το σπίτι νοίκιαζαν οι δύο φοιτητές ενώ οι άλλοι τρεις ήταν επισκέπτες.

Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, πήγε στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί. Οι δύο είχαν αφήσει ήδη την τελευταία τους πνοή, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Ένας γιατρός που έμενε κοντά, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες του onlarissa.gr θέλουν τους δύο εκ των τριών τραυματιών να νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κανένας από τους πέντε δεν φέρεται να είναι από την περιοχή της Λάρισας.

Στο σημείο πήγε και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.