Οι δηλώσεις των επικεφαλής για το Μποδοσάκειο – Πέρασε η πρόταση της αντιπολίτευσης



Η πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης (Γιάννη Παπαϊορδανίδη), για άρση της αδικίας και αποκατάσταση του αριθμού των κλινών του Μποδοσάκειου , ήταν εκείνη που τελικά επικράτησε (με 14 ψήφους), μετά την πολύωρη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας.

Υπέρ αυτής, τάχθηκαν τόσο ο επικεφαλής της «Εναλλακτικής Δράσης» Αντώνης Κύρινας, όσο και αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης (Παναγιώτης Πλακεντας, Παύλος Τσότσος, Αντώνης Νίκου, Ιωάννης Κιοσσές , Στέφανος Τοπαλίδης).

Αντιθέτως η πρόταση του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, για την ισχύ ενός μεταβατικού σταδίου, με δύο ξεχωριστές διοικήσεις (σε Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο), ωσότου περιέλθει η αρμοδιότητα για τη διαχείριση του συστήματος υγείας στην αιρετή περιφέρεια  και οριστεί έδρα της ενιαίας διοίκησης των νοσοκομείων της Δ. Μακεδονίας το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα, συγκέντρωσε 12 ψήφους, εκ των οποίων η μία του αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Σαμαρά, της παράταξης Γιάννη Παπαϊορδανίδη.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις των επικεφαλής των παρατάξεων στο περιφερειακό συμβούλιο  για το θέμα του Μποδοσάκειου.

το είδαμε στο sierafm.gr

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/dNURn1PpyNk?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.