Το τελευταίο αντίο συγγενών, φίλων και συναδέλφων στον δημοσιογράφο Κώστα Χατζίδη



Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Κώστα Χατζίδη που έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα σε ηλικία μόλις 46 ετών είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς, φίλοι και πολλοί συνάδελφοί του.

Η εξόδειος ακολουθία εψάλη στον Αγιο Δημήτριο Αμπελοκήπτων το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ η κηδεία του δημοσιογράφου θα γίνει την Κυριακή στον τόπο καταγωγής του τα Σέρβια Κοζάνης.

Ο Κώστας Χατζίδης έφυγε από τη ζωή στις 31 Ιανουαρίου μετά από 17 ημέρες νοσηλείας στην εντατική του νοσοκομείου Γεννηματάς και δύο χειρουργεία.

Οταν εισήχθη στο νοσοκομείο, στις 14 Ιανουαρίου, οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Μετά τα δύο χειρουργεία παρουσίασε ισχαιμικό σύνδρομο και συνέχεια, υπέστη τοξικό εγκεφαλικό οίδημα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ο εγκέφαλός του. Κατέληξε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στην ενταντική μονάδα του νοσοκομείου.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1967 στα Σέρβια της Κοζάνης. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ και «Mega», τον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» ενώ, το 2011 ίδρυσε το site «pheme.gr», το οποίο ήταν και η μοναδική του επαγγελματική απασχόληση.

Τον διέκρινε το ήθος και η εντιμότητα, ενώ ήταν μαχόμενος δημοσιογράφος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ηταν παντρεμένος με τη Μίνα Πέππα με την οποία απέκτησαν πριν από τέσσερα χρόνια έναν γιο, τον Κλέαρχο.

Τελευταία «πράξη ζωής» η δωρεά των οργάνων του.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.