Πτολεμαΐδα: Γιουχαΐσματα την ώρα που μιλούσε ο Κουκουλόπουλος! Βίντεο



Από το neaptolemaidas.gr

Ασταμάτητα ήταν τα γιουχαΐσματα από «αντιμνημονιακούς» κατοίκους Πτολεμαΐδας κατά την ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Πάρι Κουκουλόπουλου, στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας.

Δεν έλειψε και μια κόντρα με την Δημοτική Σύμβουλο Ι. Ανδρονικίδου, η οποία νωρίτερα ουσιαστικά είχε πει ότι οι Πτολεμαΐδιώτες είναι πολύ πολιτισμένοι και δεν χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους εναντίον του. Ο κ. Κουκουλόπουλος την κατηγόρησε για «λογικές εκφασισμού» και ακολούθησε… πανζουρλισμός με άλλους να χειροκροτούν και άλλους να αποδοκιμάζουν.

Πάντως, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε την πιο προωθημένη πρόταση υπέρ της Πτολεμαΐδας, αφού θέση του είναι το να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα για ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία ώστε να γλιτώσουν οι πολίτες από τις μετακινήσεις προς τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ανέφερε ότι οι περισσότερες μετακινήσεις από την περιοχή μας γίνονται για ιατρικούς λόγους και όχι π.χ. για ψώνια!

Όσον αφορά το ΤΕΙ Μαιευτικής, δεσμεύτηκε ότι θα συμμετέχει κι αυτός στον αγώνα προκειμένου να παραμείνει στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε ένα μεγάλο απόσπασμα από την ομιλία του:

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/mw_4oob9QZ0?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.