Γιατρός στα Γρεβενά έγραψε συνταγή ασθενούς σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ γιατί… του τελείωσε το χαρτί!



Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για χαρτί όπως αποδεικνύεται και από το περιστατικό στα Γρεβενά που ήρθε τη Δευτέρα στο φως της δημοσιότητας. Γιατρός του τοπικού νοσοκομείου συνταγογράφησε τα φάρμακα ασθενούς του πάνω σε… ψηφοδέλτιο των περασμένων βουλευτικών εκλογών!

Το περιστατικό περιέγραψε στο Star-FM 933 ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Σιάτιστα Θοδωρής Πεσνίκας ο οποίος είδε τη συνταγή πάνω στο ψηφοδέλτιο με τα ίδια του τα μάτια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πεσνίκας, ενώ περίμενε στην ουρά του Κέντρου Υγείας στα Σιάτιστα για να γράψει κάποια φάρμακα, εμφανίστηκε ένας νεαρός με μια συνταγή στα χέρια. Την ώρα που ρωτούσε όσους περίμεναν στην αίθουσα αναμονής αν υπάρχει σειρά, κάποιος από τους παρευρισκόμενους παρατήρησε πως κρατούσε στα χέρια του ένα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. «Τι κρατάς εκεί; Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε έκπληκτος για να εισπράξει ένα χαμόγελο και την απίστευτη απάντηση πως ο γιατρός του είχε γράψει τη συνταγή πάνω στο ψηφοδέλτιο καθώς είχαν τελειώσει τα λευκά χαρτιά!

Η συνταγή, σύμφωνα με τον κ. Πεσνίκα έφερε κανονικά τις σφραγίδες του γιατρού και ο νεαρός είχε έρθει στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να περαστεί και ηλεκτρονικά.

το είδαμε στο oladeka.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.