Ενημέρωση για το Ελληνικορωσικό Φόρουμ από το ΕΒΕ Κοζάνης



Η προετοιμασία της διοργάνωσης για το 10ο Ελληνορωσικό Φόρουμ που διεξαχθή στη Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Μάη, ήταν το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Σάββατο στη Σιάτιστα, το ΕΒΕ Κοζάνης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας.

Το Ελληνοκορωσικό Φόρουμ, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες ανοίγματος νέων αγορών στους επιχειρηματίες της περιοχής καθώς η Ρωσία είναι η κατεξοχήν χώρα που καταγράφει μεγάλες επενδύσεις στον τομέα της γούνας, με τις επιχειρήσεις να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και όχι απλώς να συμμετέχουν σε μία ενημερωτική εκδήλωση.  

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Σιάτιστας, ήταν γεμάτη, κάτι που ικανοποίησε τους διοργανωτές, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Κώστα Κυριακίδη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Δημήτρη Κοσμίδη, να καλούν τους επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή στο Φόρουμ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο Αντιδήμαρχος Βοΐου, Ηλίας Σίμος και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής και Δημήτρης Λαμπρόπουλος, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Κατσαούνης.  

Να σημειωθεί πως στο περιθώριο της ενημέρωσης για το Φόρουμ, έγινε ενημέρωση και για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που ξεκινάει το επόμενο διάστημα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.