20.000 υπογραφές για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Συνεχίζεται η υποστήριξη για την μη κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τη συλλογή ηλεκτρονικών και έγγραφων υπογραφών από τους φίλους του Πανεπιστημίου. Η συμμετοχή και η αγωνία του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τις υπογραφές να βρίσκονται συνολικά στις 20.000 !

Για το λόγο αυτό έχει στηθεί ειδικό “stand” στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια, ενώ την ίδια στιγμή και στη Φλώρινα γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την συλλογή υπογραφών σε φορείς, υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα κ.α., από τους φίλους του Πανεπιστημίου, με το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη επίσης. Ακόμη, η σύσσωμη στήριξη σχεδόν όλων των φορέων, επιμελητηρίων και συλλόγων της περιφέρειας  είναι πρωτοφανής, σε ένα κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτής της τεράστιας αδικίας που υπόκειται ο τόπος μας.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν νέες συντονισμένες ενέργειες από την Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με την αισιοδοξία ότι αυτές οι ενέργειες θα φθάσουν σε όλες τις πόλεις της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες και θα γίνουν γνωστές στο άμεσο μέλλον.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στις έγγραφες υπογραφές μέσω των οργανωμένων ομάδων της  Κίνησης Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μπορείτε επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://uowmfriends.gr/ και να υπογράψτε ηλεκτρονικά.

Συμμετέχουμε ενεργά στην δημόσια διαβούλευση απαντώντας με εύστοχα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα για το μέλλον του Πανεπιστημίου και της περιοχής μας και υπογράφουμε ηλεκτρονικά για την Διοικητική του Αυτοτέλεια και την Ενίσχυση του Αναπτυξιακού του ρόλου.

Ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή σας,

Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
http://uowmfriends.gr/
info@uowmfriends.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.