Χαιρετισμός της Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



Αγαπητοί φίλοι έμποροι και επιχειρηματίες,

Περνάμε ως χώρα τη χειρότερη περίοδο στη σύγχρονη ιστορία. Εσείς καλείστε άδικα να σηκώσετε όλο το βάρος και τα αμαρτήματα των διακυβερνήσεων της μεταπολίτευσης που μας έφτασαν ως εδώ.

Όμως, πρέπει ως κοινωνία και οικονομία να προχωρήσουμε, να στηριχτούμε στις δικές μας υγιείς δυνάμεις και να απαιτήσουμε το δικαίωμα μας για ένα κράτος δικαίου και νομιμότητας και όχι για κράτος φοροεισπρακτικό υπόδουλο των πολυεθνικών και των μεγαλοσυμφερόντων.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τα κύτταρα της οικονομίας μας που θα στηρίξουν την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές και η επιβίωση τους σημαίνει επιβίωση της χώρας. Μαζί θα παλέψουμε για να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές, τα αυξημένα ασφάλιστρα και θα πιέσουμε αυτό το κράτος δυνάστης να σταματήσει να αποτελεί την ταφόπλακα του επιχειρηματία. Με σκληρή αντιπολίτευση και διεκδικήσεις θα κρατήσουμε όρθια την αγορά, όσο και αν κάποιοι θέλουν να την διαλύσουν.

Δεν θα γίνουμε υπάλληλοι των πολυεθνικών, ούτε υπηρέτες των Ευρωπαίων. Θα κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας και θα είμαστε περήφανοι για τις επιχειρήσεις μας.

Με εκτίμηση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.