Απάντηση του Δ. Λαμπρόπουλου στην κ. Μπούσιου σχετικά με το Γυμνάσιο και Λύκειο Τσοτυλίου



Κυρία Μπούσιου,

μετά χαράς διάβασα την επιστολή σας ως προς το Γυμνάσιο και Λύκειο Τσοτυλίου και πραγματικά θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω θερμά, και να σας ρωτήσω.

Μήπως και εσείς δεν ήσασταν από αυτούς που με θάρρος και παρρησία προεκλογικά στηρίζατε την εκλογή της κυρίας Ορφανίδου και των συνεργατών της;

Μέχρι και τελευταία μετεκλογικά δε δίνατε όρκο για κάποιους φίλους σας συνεργάτες της κυρίας Ορφανίδου για τις επιλογές τους , ότι η Δημοτική αρχή αγωνιζόταν για τα δίκαια του Γυμνασίου Τσοτυλίου ;
   
Όταν εμείς οι άλλοι δίναμε τη μάχη γιατί είχαν ξεπουλήσει το σχολείο μας για κάποιες προεκλογικές δεσμεύσεις τις κυρίας Ορφανίδου πριν από καιρό αυτό εσείς δεν θέλατε να το πιστέψετε.
 
Τον Αύγουστο του 2011 όταν ο σύνδεσμος φοιτησάντων εν Τσοτυλίου Σχολή γιόρταζε τα 150 χρόνια από την ίδρυσή της σε ένα βαρύ κλίμα με τα γεγονότα που συνέβησαν,  όλοι εκωφεύσατε και εμείς είμαστε οι συκοφάντες διότι λέγαμε την πραγματικότητα ότι δηλαδή  η Δημοτική αρχή είχε αποφασίσει είδη το οριστικό κλείσιμο.
   
Όταν ο κύριος Γεράσιμος Δόσσας συντονιστής της εκδήλωσης τον οποίο ευχαριστώ πολύ, μου έδωσε το λόγο λέγοντας να ακουστεί και η φωνή της αντιπολίτευσης τότε μόνο  ακούστηκε η πραγματική φωνή των Τσοτυλιωτών για ένα έγκλημα που είχε προ πολλού αποφασιστεί από τη Δημοτική αρχή και την τότε Υπουργό Παιδείας.

Ευτυχώς την τελευταία στιγμή κάποιοι συμπατριώτες μας κατάφεραν να παραμείνει το Λύκειο στο Τσοτύλι  σαν Γυμνάσιο Τσοτυλίου με Λυκειακές τάξεις.
   
Κυρία Μπούσιου ποτέ δεν είναι αργά να δείτε στην πραγματικότητα τι μεθόδευσαν οι φίλοι σας.

Ίσως είναι αργά όμως για το Λύκειο Τσοτυλίου.
   
Η Δήμαρχος πριν από λίγες μέρες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είπε στον λόγο της στο σύλλογο Τσοτυλιωτών  Θεσσαλονίκης ότι θα  κάνει Γεωργική  σχολή ….(καλοδεχούμενη )…

Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γιατί θέλουμε το ιστορικό Γυμνάσιο και το Λύκειο να παραμείνει ως  έχει.

Όπως γνωρίζετε ιδρύθηκε και λειτούργησε επί Τουρκοκρατίας (1871) έμεινε ανοιχτό και επί κατοχής και εμείς εν έτη 2011 αποφασίσαμε ως ελεύθεροι Έλληνες επί Δημοκρατίας να το κλείσουμε.
 
Σας συγχαίρω για τη γενναία σας απόφαση να αντιταχτείτε στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής και να αγωνιστείτε μαζί με όλους εμάς για το συμφέρον του τόπου μας και την ιστορία του.

Λαμπρόπουλος Δημήτρης
Ιατρός – Αρχηγός Αντιπολίτευσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.