Απολαυστικές νύχτες κωμωδίας για έκτη χρονιά



Από τον Χρόνο 

Οσοι νομίζετε ότι οι φετινές νύχτες κωμωδίας είναι απλά μια επανάληψη, αφήστε κατά μέρος τους ενδοιασμούς και μη διστάσετε να τις παρακολουθήσετε. Οι νύχτες κωμωδίας best of είναι όντως ένα κορφολόγημα από τα καλύτερα κείμενα  των τελευταίων έξι χρόνων που το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης βγαίνει για μπαρότσαρκα.

Ποιος να το φανταζόταν το φθινόπωρο του 2007, όταν η ομάδα βγήκε για πρώτη φορά στα μπαρ, ότι θα κατάφερνε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και να είναι το δυνατό «χαρτί» του ΔΗΠΕΘΕ για το χειμώνα; Το ταλέντο, όμως, ζυμώθηκε με την εμπειρία, δίνοντας κάθε χρόνο όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Με αλλαγές στα πρόσωπα, αποχωρήσεις και νέες εισόδους, η ομάδα του stand up comedy δίνει φέτος τον καλύτερό της εαυτό και χαρίζει δύο ώρες άφθονου γέλιου στο κοινό.

Η παρεϊστικη διάθεση και το «πείραγμα» είναι κι αυτή τη φορά απαραίτητο μέρος της διαδικασίας, ενώ όσοι ετοιμάζονται να δουν την παράσταση καλό είναι να γνωρίζουν ότι η διαδραστικότητα είναι το «κλειδί» για την επιτυχία της παράστασης που είναι διαφορετική κάθε βράδυ.

Οι γνώριμες φιγούρες του ταλαίπωρου άντρα της Σούλας που δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ούτε την τουαλέτα του σπιτιού για να μην την λερώνει, η Ελληνοαυστραλέζα που στους ελληνικούς δρόμους μαθαίνει κυρίως να μουντζώνει, ο «εναρμονισμένος» με τους Ευρωπαίους Ελληνάρας και η Δημητρούλα που ο μπαμπάς της λέει μόνο την αλήθεια, ερμηνεύονται απολαυστικά από τους Γιώργο Κοντορίκο, Δώρα Σιαλβέρα, Δημήτρη Συνδουκά και Λία Γρίβα. Ξεχωριστή είναι η παρουσία του διευθυντή του δημοτικού ωδείου Κοζάνης Γιώργου Τζούκα, στο πιάνο.

Το κλείσιμο είναι απολαυστικό με τις ψαλμωδίες και τα ευαγγέλια να….περνούν γενεές δεκατέσσερις τα πολιτικά πρόσωπα με χιούμορ εύστοχο και καυστικό που «σπάει κόκκαλα».

Η παράσταση παίζεται στα μπαρ της περιοχής, ενώ το εισιτήριο φέτος είναι στα 6 ευρώ, μειωμένο δηλαδή κατά δύο ευρώ σε σχέση με πέρυσι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.