Επίσκεψη της πανελλήνιας φιλοζωικής και περιβαλλοντικής ομοσπονδίας στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων



Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπροσώπων της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας στο χώρο του αδειοδοτημένου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Κοζάνης.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, μετά από αίτημά τους, την ημέρα της επίσκεψης, πρόθυμα ξεναγήθηκαν από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, την υπηρεσία, και τους εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου, στο χώρο του καταφυγίου, για να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων κατά την ολιγοήμερη παραμονή τους εκεί και ενημερώθηκαν σχετικά με την πορεία του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εφαρμόζει ο Δήμος Κοζάνης.

Η επίσκεψη ήταν εποικοδομητική και στα πλαίσια συνεργασίας που επιθυμεί ο Δήμος Κοζάνης με ανθρώπους που έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν και να στηρίξουν αφιλοκερδώς την προσπάθεια για την εφαρμογή προγραμμάτων αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, πάντοτε μέσα στα πλαίσια των κανόνων ευζωίας.

Ο Δήμος Κοζάνης παραμένει πάντοτε στη διάθεση Φιλοζωικών Οργανώσεων και ανθρώπων που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ζώα, και των Αρμόδιων Δημόσιων Υπηρεσιών, για την πραγματοποίηση ελέγχων στις εγκαταστάσεις του και στο πρόγραμμα που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.