Λειτουργία δύο Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Βόιο – Μήνυμα της Δημάρχου



Απάντηση σε όσους πανηγυρίζουν με κάθε κλείσιμο υπηρεσίας στο Βόιο και προσπαθούν να χρεώσουν αποτυχία στην δημοτική αρχή, χαρακτήρισε την οριστική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για λειτουργία δύο Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων(Σιάτιστα, Νεάπολη), η Δήμαρχος Βοϊου, Παναγιώτα Ορφανίδου.

Όπως χαρακτηριστικά είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα, έχοντας τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τα αρμόδια όργανα του Υπουργείου, ο Δήμος Βοΐου έπεισε με τα επιχειρήματά του πως πρέπει να λειτουργήσουν δύο ΓΕΦ στο Βόιο, λόγω του ιδιαίτερου ανάγλυφου της περιοχής και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που καθιστούν δύσκολες τις μετακινήσεις των πολιτών.

Παράλληλα αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην ομόνοια και την ενότητα του Βοΐου, «που δυστυχώς κάποιοι κακεντρεχείς την υπονομεύουν» και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για αντιμετώπιση των προβλημάτων με ομοψυχία και πνεύμα συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών δικαιώνει τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών του Βοϊου που από την πρώτης στιγμή αντέδρασαν για στο κλείσιμο των ΔΟΥ, αποδεικνύοντας στη συνέχεια, με τις συνεχείς παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, την αναγκαιότητα λειτουργίας ΓΕΦ τόσο στη Σιάτιστα, όσο και στη Νεάπολη. 

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/Epkep8sEvoE?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.