Εορτασμός Αγίων Τριών Ιεραρχών στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονιας



Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Τριών Ιεραρχών προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων, και στο πλαίσιο του θεσμού της Κοινωνικής Καινοτομίας που αναδεικνύεται στη νέα χιλιετία  προβαίνει σε πρόταση συνεργασίας με την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας,   ως φορέας παιδείας και συν-Μέτοχος  στην προσπάθεια  αλλαγής της κοινωνικής δομής της χώρας .

Σκοπός του Ιδρύματος κατά την συμβολική αυτή ημέρα για τον εορτασμό της Παιδείας, να επαναπροσδιορίσει έμπρακτα τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα, συνεχίζοντας τη στρατηγική της πολιτισμικής καινοτομίας που έχει και στο παρελθόν εκφραστεί με ανάλογες εκδηλώσεις κοινωνικής ευασθητοποίησης, αξιοποιώντας και υπηρετώντας ταυτόχρονα τον τεχνολογικό του χαρακτήρα.
 
Η πρόταση συνεργασίας πέραν της συμβολικής οικονομικής στήριξης του Ιδρύματός προς την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ  Δυτικής Μακεδονίας αφορά και στην αναζήτηση άλλων δρόμων συνεργασίας  ως  εξής:

Στήριξη με την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού  

Συνεργασία σε εκπαιδευτικό επίπεδο με την διεύρυνση  της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, για την κάλυψη διοικητικών ή άλλων  τεχνολογικών αναγκών, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό των Φοιτητών  και των Εκπαιδευτικών, σε συνάρτηση με το σύγχρονο εξοπλισμό  και τις νέες τεχνολογίες του Ιδρύματος, με σκοπό την συμβολή στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των ΑμεΑ, όπου αυτό είναι δυνατό

Συνεργασία σε πολιτισμικό επίπεδο στην υπηρεσία της Κοινωνικής Αλλαγής

            
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος, το Συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, και το Συμβούλιο Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
σας προσκαλούν  στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον  εορτασμό  των Αγίων Τριών Ιεραρχών προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων.
Με τιμή

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας
Γεώργιος Χαραλαμπίδης
Καθηγητής

                
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΡΙΤΗ 29-1-2013

5:00 μ.μ.  Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας στον φερώνυμο Ναό των Αγίων  Τριών Ιεραρχών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου.

Δεξίωση του Προέδρου κ. Γεώργιου Χαραλαμπίδη, των Μελών του Συμβουλίου του ΤΕΙ και των Μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ στα μέλη  του Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας  AμεΑ Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-1-2013

7:30 π.μ. Ιερός Ναός των Αγίων Τριών Ιεραρχών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Όρθρος – Θεία Λειτουργία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.