Όχι από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εγκατάσταση κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο Μαυροδενδρίου



Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 αργά το απόγευμα, η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε πορεία και ενημερωτική δράση με διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, δείχνοντας έμπρακτα ότι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των κατοίκων για την αποτροπή εγκατάστασης κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο Μαυροδενδρίου.

Δεκάδες συναγωνιστές με σημαίες στα χέρια, μαζί με τα στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Κοινότητας Μαυροδενδρίου φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους.

Αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, κλιμάκιο της Τ.Ο. Κοζάνης θα βρίσκεται στο Μαυροδένδρι στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων για να αποτρέψουμε τη δημιουργία χώρου υποδοχής λαθρομεταναστών, για να μην υποβαθμιστεί ο τόπος μας, για να μην γίνει το Μαυροδένδρι χαβούζα εναπόθεσης τριτοκοσμικών ασθενειών, εμπορίου ναρκωτικών, πορνείας και άλλων εγκληματικών πράξεων.

Το κάναμε στην Νεάπολη Κοζάνης πέρυσι με την αποτροπή εγκατάστασης αντίστοιχου κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών, θα το κάνουμε και στο Μαυροδένδρι. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ προκειμένου ο τόπος μας να μείνει καθαρός και δεν αποπροσανατολιζόμαστε από το “τυράκι” της κυβέρνησης και το πρόσχημα ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα χρηματοδοτηθεί η Κοινότητα Μαυροδενδρίου κλπ. αλλά βλέπουμε καθαρά τη “φάκα” μπροστά μας. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, προκειμένου να δελεάσουν τους κατοίκους και να τους φορτώσουν τους εγκληματίες λαθρομετανάστες για να κάνει ο κύριος Δένδιας το επικοινωνιακό του κομμάτι.

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.