Μεταγραφική επιτυχία του Μακεδονικού – Ενισχύθηκε με Κωστίκα



Ο Μακεδονικός προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη καθώς απέκτησε τον πολλά υποσχόμενο νεαρό Νίκο Κωστίκα.

Την απόκτηση του Νίκου Κωστίκα ανακοίνωσε και επίσημα ο Μακεδονικός Κοζάνης. Ο νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση κεντρικού αμυντικού καθώς και στα χαφ. 0 18χρονος Κωστίκας ηταν επαγγελματίας και αγωνιζόταν στα Γιαννιτσά.Έκανε προσφυγή και πριν από λίγες ημέρες δικαιώθηκε και έμεινε ελεύθερος.

Οι γνωρίζοντες τα του ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο αυτού του παιδιού και άπαντες συμφωνούν για την πολύ καλή κίνηση του Μακεδονικού Κοζάνης.

Ο Κωστίκας πέρασε σε σχολή της Κοζάνης και ήρθε σε επαφή με την ομάδα του Μακεδονικού όπου έκανε προπόνηση εδώ και ένα μήνα περίπου. Όπως ήταν αναμενόμενο άρεσε στον προπονητή Γιώργο Παπακώστα και εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Μετά απο συζητήσεις της διοίκησης με τον μάνατζερ , τον Δικηγόρο και τον πατέρα του νεαρού βρέθηκε τελικά η “χρυσή τομή” και με σύμμαχο την θετική γνώμη του 18χρονου για την κυανόλευκη ομάδα ο Κωστίκας είναι πλέον παίκτης του Μακεδονικού Κοζάνης

Ποιός είναι ο Νίκος Κωστίκας :

Ο Κωστίκας είναι γεννημένος 4-1-1994 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στον Απόλλων Καλυβίων΄(Α1 Πέλλας) . Εκεί αγωνίστηκε τρία χρόνια ως βασικός.

Παράλληλα αγωνίστηκε στην μικτή Πέλλας και βγήκε πρώτος σκόρερ.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του συνεχίστηκαν και στην περιφερειακή ομάδα Κεντρικής Μακεδονίας όπου κι εκεί έπαιζε ως βασικός βγαίνοντας πρώτος πανελληνιονίκης με την ομάδα του.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα καθώς μεταγράφηκε το 2011 στα Γιαννιτσά υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στη Β΄εθνική παρότι πολύ μικρός ήταν συνέχεια στην 18άδα παίρνοντας και δύο συμμετοχές (Καλλιθέα και Πανθρακικό )

Οι οικονομικές διαφορές που είχε με την ομάδα του τον οδήγησαν να προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη όπου και δικαιώθηκε μένοντας ελεύθερος.

Η προσθήκη του νεαρού στο ρόστερ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Μακεδονικό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.