Βράβευση του Σιατιστινού Ευεργέτη Ν. Παπαγεωργίου για το ηθικό επιχειρείν από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο



Η Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου σε μία εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου, βράβευσε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας – τον μεγάλο Έλληνα και Σιατιστινό ευεργέτη Νικόλαο Παπαγεωργίου με το ύψιστο διεθνές βραβείο που απονέμεται σε επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για το επιχειρηματικό τους ήθος: Το Business for Peace Award.

Πρόκειται για μία διάκριση η οποία απονέμεται από το ίδρυμα Business for Peace το οποίο εδρεύει στο Όσλο και κάθε χρόνο βραβεύει σε συνεργασία με το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο, έναν επιχειρηματία επιλεγμένο από όλον τον κόσμο, για την προσφορά του στην κοινωνία.

Τα Business for Peace Awards αναφέρονται και ως τα Νόμπελ της επιχειρηματικότητας και φέτος η χώρα μας εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά στη Νορβηγία από τον Νικόλαο Παπαγεωργίου. Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάς αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Νικολάου Παπαγεωργίου στο κοινωνικό σύνολο του απένειμε το ελληνικό βραβείο για το ηθικό επιχειρείν.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρωτότοκος γιός του Γιώργος Παπαγεωργίου, από τα χέρια της Ελληνίδας Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση Μαρίας Δαμανάκη η οποία τόνισε πως «τέτοιοι άνθρωποι μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι Είμαστε σπουδαία χώρα και θα τα καταφέρουμε»

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.