Σύλληψη 38χρονου στην Κοζάνη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης



Σήμερα το μεσημέρι στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 38χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών ,σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για ενενήντα μία (91) περιπτώσεις απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και παραβίαση απορρήτου αλληλογραφίας.

Ειδικότερα ο 38χρονος χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα στο διαδίκτυο, σύναψε συμβόλαια συνδρομητικής τηλεόρασης με γερμανική εταιρία προκειμένου να παραλάβει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την λήψη σήματος της συνδρομητικής τηλεόρασης (έξυπνες κάρτες και ψηφιακούς δέκτες) και κατόπιν πούλησε τον εξοπλισμό προκειμένου να δημιουργήσει πηγή εσόδων για  κάποια χρονική περίοδο, προκαλώντας έτσι συνολική ζημία 55.410,70 ευρώ. Ακολούθως πούλησε τον εξοπλισμό σε γερμανικό κατάστημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.