Η μαγεία του Disney την παραμονή Χριστουγένννων στην Αίθουσα Τέχνης



Οι μουσικές και οι ταινίες του Ντίσνεϊ θα είναι μαζί μας σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Ο Αγιος Βασίλης θα μας υποδεχτεί στο θέατρο με τις ευχές του.

Γενική είσοδος για όλους μόνο 5 €.

Πέρυσι τη παραμονή των Χριστουγέννων το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσίασε μια παράσταση – γιορτή με το μουσικό παραμύθι «Το νησί των ποιητών». Φέτος θα παρουσιάσει σε συνεργασία με το Ωδείο Δ. Δημόπουλου την «ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΣΝΕΪ». Μια παράσταση που προσκαλεί όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους  να απολαύσουν αγαπημένους ήρωες. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια από τις ταινίες του μεγάλου δημιουργού – με τους ελληνικούς στίχους. Παράλληλα με ειδικό μοντάζ και αφήγηση προσεγγίζονται οι αναζητήσεις των έργων του, που συντρόφευσαν γενιές και γενιές για πάνω από 80 χρόνια. Ο Γουώλτ Ντίσνεϊ από την δεκαετία του ’20 μέχρι το 1966 που πέθανε δημιούργησε μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωες κινουμένων σχεδίων και μετέφερε στην οθόνη κλασσικά παραμύθια. Κέρδισε 22 όσκαρ. Μετά τον θάνατο του και μέχρι σήμερα, η εταιρία που είχε ιδρύσει συνέχισε το έργο του με δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές και ένα παγκόσμιο κοινό.

Παρουσιάζονται τραγούδια από τις ταινίες : Πινόκιο, Σταχτοπούτα, Πήτερ Παν, Αλαντίν, Ποκαχόντας, Αριελ η μικρή γοργόνα, Μουλάν, Ηρακλής, Αναστασία, Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου, Η Παναγία των Παρισίων, Toy story, η χιονάτη και οι επτά νάνοι, ο βασιλιάς των λιονταριών.

Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης» και στο τηλέφωνο 24610-24062.

Τη Δευτέρα, Παραμονή Χριστουγέννων στις 5 το απόγευμα στην «Αίθουσα Τέχνης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.