Οι δράσεις των Kailaristas για τις γιορτές των Χριστουγέννων



Οι Kailaristas για τις γιορτές των Χριστουγέννων ενεργοποιούμαστε και βοηθάμε σε δυο δράσεις.

Πρώτη δράση είναι η συλλογή τροφίμων,ρούχων,παιχνιδιών και είδη καθαριότητας σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και τον Εμπορικό Σύλλογο Π
τολεμαιδας.

Σε σκηνή που θα στηθεί μπροστά από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαϊδας,από 17/12/2012 έως 24/12/2012 9:00 έως 21:00 θα γίνονται παραλαβές ρουχισμού, τροφίμων, παιχνιδιών κλπ. που θα αποδοθούν στο τέλος της εβδομάδας στο Επισκοπείο Πτολεμαίδας για να διατεθούν προς τις ανάλογες οικογένειες..

Δεύτερη δράση η συλλογή τροφίμων(μακράς ημερομηνίας λήξεως,και εκτος ψυγείου),ειδών καθαριότητας,ρούχων και παιχνιδιών βοηθώντας την Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας για τον εφοδιασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου,τρόφιμα τα οποια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της Πτολεμαΐδας και της Εορδαίας.

Την παράδοση των τροφίμων σε αυτήν την δράση μπορείτε να την κάνετε απευθείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Χρυσοστόμου Σμύρνης 4, στη λαϊκή αγορά στον Βερόπουλο απέναντι),θα είναι ανοικτό από την Δευτέρα 17-12 έως Πέμπτη 21-12 από τις 09.00 έως 15.00.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα και μετά τις γιορτές κάθε Σάββατο 10:00 με 16:00 το απόγευμα

KAILARISTAS ΕIΜΑΣΤΕ OΛΟΙ ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΟΡΔΟΙ.

Καλες Γιορτες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.