Καλάθι στην Αγάπη από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης! Φιλανθρωπικό ALL STAR ΜΠΑΣΚΕΤ



Τα Καλαθοσφαιρικά Σωματεία Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ, Α.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και Α.Σ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ συνδιοργανώνουν Φιλανθρωπικό  ALL STAR ΜΠΑΣΚΕΤ το Σάββατο 22/12 και ώρα 20:00’ στο Δ.Α.Κ Κοζάνης Ι.Σκαρκαλάς.

Παρακαλούμε  να φέρετε μαζί σας οτιδήποτε μπορείτε από Τρόφιμα, Παιχνίδια και Σχολική ύλη (Βιβλία, Τετράδια, Χαρτόνια κ.τ.λ)

Όλα τα είδη και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθούν για την υποστήριξη των δράσεων της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης.

‘’Η ΑΡΣΙΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ είναι εθελοντικός οργανισμός, ο οποίος από το 2007 οργανώνει υπηρεσίες, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, για την καταπολέμηση της φτώχειας, την υποστήριξη των νέων που μειονεκτούν κοινωνικά, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ενδυνάμωση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Στόχος της είναι η κάλυψη του κενού στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση των φαινομένων του κοινωνικού αποκλεισμού, που ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει επιφέρει, ενισχύοντας, παράλληλα, τη φωνή και τη δράση των ενεργών πολιτών, μέσα από την ανάπτυξη και την προώθηση του εθελοντισμού σε τοπικό επίπεδο.

Οι δράσεις της ΑΡΣΙΣ στην Κοζάνη, πλαισιώνονται, σήμερα, με περισσότερους από 100 εθελοντές και στοχεύουν στην υποστήριξη:

της σχολικής φοίτησης,
της προστασίας του παιδιού,
των γυναικών,
των θυμάτων κακοποίησης,
των μεταναστών και
όσων συμπολιτών μας απειλούνται ή ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.’’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.