Η επιτυχία αρχίζει να γίνεται κουραστική…



Γράφει ο pitsirikos

Πολύ ικανοποιημένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει τη δόση των 34,3 δισ. ευρώ για την Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς είπε πως πρόκειται για «μεγάλη επιτυχία» και πως «οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες». Εντύπωση προκάλεσε το ότι αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς δεν αναφέρθηκε στη βοήθεια του Θεού. Μπορεί να έχουν τσακωθεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε πως «δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ» αλλά ξέχασε να πει πως τίθεται θέμα εξόδου του ευρώ από την Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ακόμα πως «είναι μια νέα ημέρα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη», οπότε δεν αποκλείεται από του χρόνου η 13η Δεκεμβρίου να είναι εθνική εορτή αλλά και πανευρωπαϊκή εορτή. Του χρόνου θα πέφτει Παρασκευή, οπότε θα μας βγει τριήμερο.

Όπως τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς «σήμερα αλλάζει το μείγμα πολιτικής» και θα ακολουθηθεί ένα άλλο μείγμα πολιτικής που το κρατάει κρυφό στο μανίκι του και δεν μας το λέει ακόμα, για να μην το αντιγράψουν οι ξένοι και απογειωθούν και οι δικές τους οικονομίες.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, με τα 7 δισ. ευρώ το Δημόσιο θα αρχίσει να ξεχρεώνει όσα χρωστάει στους πολίτες από το 2010 και αυτό είναι ανάπτυξη.

Αν αρχίσουν να ξεχρεώνουν και οι πολίτες τους ψιλικατζήδες που τόσο καιρό πουλάνε βερεσέ, η ελληνική οικονομία θα γίνει τούρμπο.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ακόμα πως θα αντιμετωπιστεί απόλυτα η ανεργία, αφού συνέχεια φεύγουν Έλληνες για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό, οπότε, όταν φύγουν 6-7 εκατομμύρια Έλληνες στο εξωτερικό, θα μείνουν εδώ μόνο όσοι έχουν δουλειά και δεν θα υπάρχει ανεργία.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ακόμα πως θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται, βέβαια, να ωφεληθούν καθόλου από τα χρήματα της δόσης, αφού θα τα μοιραστούν κι αυτά οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεκδότες και οι εφοπλιστές που έφαγαν όλα τα χρήματα επί δεκαετίες και οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία –χωρίς να οδηγηθεί κανείς τους στο δικαστήριο-, οπότε ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους πως η πλειοψηφία των Ελλήνων γουστάρουν να είναι δούλοι και προσκυνημένοι.

Να μη φοβόμαστε την αλήθεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.