Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας: Οχι στο άνοιγμα Κυριακών



Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας δηλώνει την κάθετη αντίθεσή του για την εκκολαπτόμενη απόφαση που αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων επιπλέον από μία Κυριακές το χρόνο.

Θα είναι μία απόφαση που θα ανοίξει την κερκόπορτα της πλήρους απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών αλυσίδων και της ασυδοσίας τους, και εις βάρος του μικρού εμπόρου που θα χάσει πλέον κάθε προσωπική στιγμή, θα αυξηθούν τα έξοδά του, και θα οδηγηθεί γρηγορότερα σε λουκέτο.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται δεκτές εισηγήσεις του εμπορικού συλλόγου Αθήνας, όπου τα συμφέροντα των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί είναι συγκεκριμένα και πολυεθνικά.

Αυτό που λείπει δεν είναι οι ώρες και ο χρόνος από τον καταναλωτή για να ψωνίσει, αλλά τα χρήματα και η αγοραστική δυνατότητα, μετά την επίθεση που δέχεται από τους κυβερνώντες.

Ειδικά τώρα, σε μια περίοδο που το φορολογικό νομοσχέδιο που προωθείται, με φορολογικούς συντελεστές-λαιμητόμους- για όλες τις μικρές επιχειρήσεις, το άνοιγμα τέτοιων θεμάτων δρα εντελώς αποπροσανατολιστικά.

Καλούμε την Ε.Σ.Ε.Ε. να αντισταθεί δυναμικά σ’ αυτή την απόφαση που είναι ενάντια στα μέλη της, καθώς επίσης και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας να αναλάβει πρωτοβουλίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος    Χαρίλαος Τοσκίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.