Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δεν θέλει ανθρώπους



Για τα τουρκικά σήριαλ και το ενδεχόμενο να ετοιμάσει κάτι τηλεοπτικό μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.

Η δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός χαρακτήρισε «έγκλημα» το να υπάρχουν τούρκικα σήριαλ, από τη στιγμή που, όπως είπε, «ο Ελληνας το μόνο που παράγει είναι τέχνη. Ολοι αυτοί που λένε ότι εμείς δεν παράγουμε σαν λαός, δεν έχουν καταλάβει ότι το μόνο που παράγουμε είναι καλλιτεχνικά πράγματα. Όλοι οι Ελληνες γράφουν, όλοι οι Ελληνες τραγουδάνε, όλοι οι Ελληνες χορεύουνε! Αυτό είναι η φύση μας. Εισάγουμε καλλιτεχνικό προϊόν… αυτό είναι έγκλημα!».

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το αν ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό, παρά το γεγονός ότι έσπευσε αμέσως να δώσει διευκρινίσεις.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Παπαδοπούλου, σε ερώτηση για το αν ετοιμάζει κάτι για την τηλεόραση, απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δεν θέλει ανθρώπους! Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπώς».

Βέβαια, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έσπευσε να διευκρινίσει ότι ήταν σχήμα λόγου «για να μην παρεξηγηθούμε τώρα» και σημείωσε ότι εννοούσε ότι για να κάνεις κάτι καλό στην τηλεόραση «πρέπει να πεθάνεις».

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.