Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας



Το πρόγραμμα δράσης της Περιφέρειας για το 2013 ενέκρινε χθες κατά πλειοψηφία το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται 296 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 169 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 72,6 εκατομμύρια (43 %) είναι προγραμματισμένα για την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, τα 35,9 εκατομμύρια ευρώ (21,3 %) για την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, τα 32,9 εκατομμύρια (19,5 %) για την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, τα 11,4 εκατομμύρια ευρώ (6,7 %) για την περιφερειακή ενότητα των Γρεβενών και τα 15,9 εκατομμύρια ευρώ (9,5 %) για ενδοπεριφερειακά έργα.

Επίσης το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε την παραχώρηση των μελετών για την βελτίωση της οδού Γρεβενών-Βασιλίτσας, στο τμήμα Αγίας Παρασκευής Πολυνερίου-Βασιλίτσας, όπως και το ψήφισμα της «Λαϊκής Συσπείρωση» για το πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα του συλλόγου υπαλλήλων της Περιφέρειας για τη στήριξη στον αγώνα που ξεκίνησαν κατά της διαθεσιμότητας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.