Γνωρίστε την Βιομηχανία Θέρμανσης Kombi – Θερμοδυναμική Α.Ε. στην Πτολεμαΐδα



Δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρίας στην επίσημη ιστοσελίδα www.kombi.gr

Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Π.Ε. ιδρύεται το 1973 στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Πτολεμαΐδας με αντικείμενο τη βιομηχανική παραγωγή και πώληση ειδών Θέρμανσης. Το 1977 συστήνεται η εταιρεία ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 το δίκτυο των πωλήσεων επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Το 1996 η εταιρεία ξεκινάει έναν κύκλο επενδυτικών προγραμμάτων με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού. Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. αναπτύσσει τα επόμενα χρόνια σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στις χώρες των Βαλκανίων.

› ΣΗΜΕΡΑ

Η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.(Kombi) είναι σήμερα ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα στον τομέα της κατασκευής ειδών θέρμανσης και αεροθέρμανσης με συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η μακρόχρονη πορεία της εταιρείας και η εξειδίκευση στο αντικείμενο έχει ως αποτέλεσμα την αποκόμιση σημαντικών εμπειριών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της. Τέλος, η πολυετής επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρείας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών, συνεργατών και πελατών προς την επιχείρηση.

› ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σκοπός της εταιρείας είναι η βιομηχανική παραγωγή και η εμπορία πιστοποιημένων ειδών κεντρικής θέρμανσης καθώς και η παραγωγή εξειδικευμένων μεταλλικών κατασκευών, διαθέτοντας τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και το κατάλληλο ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

› ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σε επιφάνεια 4500τμ με στεγασμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις 3200τμ και σύγχρονο εξοπλισμό, η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διαθέτει σύγχρονο εργαστήριο έρευνας και δοκιμής λεβήτων, αντικείμενο του οποίου είναι:

    η έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων θέρμανσης υψηλού βαθμού απόδοσης, φιλικών προς το περιβάλλον,
    η εξοικονόμηση ενέργειας και
    η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

› ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Σε όλες τις δραστηριότητές της η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εφαρμόζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2000 και τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ με πιστοποίηση CE.

› ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που παράγει η ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε. είναι:

    Χαλύβδινοι λέβητες στερεών και υγρών καυσίμων
    Ενεργειακά τζάκια-λέβητες
    Αερολέβητες στερεών και υγρών καυσίμων
    Ατομικές μονάδες θέρμανσης
    Χαλύβδινοι λέβητες βιομάζας
    Χαλύβδινες δεξαμενές

Επίσης, η εταιρεία κατορθώνει μέσα από την πολυετή πείρα της και τον σύγχρονο μηχανολογικό της εξοπλισμό να δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών.

› ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ είναι ανοδική και ένας από τους στόχους της είναι η είσοδός της σε νέες αγορές. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Σερβία, Σκόπια, σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης όπως Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης όπως Αυστρία, Γερμανία καθώς και σε χώρες εκτός Ευρώπης όπως Αφγανιστάν, Ιράκ.

ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.
1o ΧΛΜ Πτολεμαϊδας – Άρδασσας
Τ.Κ. 50200, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, Τ.Θ. 1

ΤΗΛ: 24630 28013
FAX: 24630 25753

Πληροφορίες: info@kombi.gr
Πωλήσεις: sales@kombi.gr

www.kombi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.