4η ετήσια Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος με αιμοδοσία στην Πτολεμαΐδα



Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

4η ετήσια Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος και σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία “άπλωσε το χέρι σου” στον συνάνθρωπο που σε χρειάζεται, κάνε ένα δώρο από καρδιά.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης αφιερώνουν τις πρώτες σχολικές ώρες σε κάποιο έργο προσφοράς, αγάπης και εθελεντισμού και τις τελευταίες κάνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη γιορτή.

Φέτος όπως και πέρσι δυστυχώς λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο η Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος.

Έτσι σας καλούμε όλους σε μία διαφορετική εκδήλωση. Σε μία εκδήλωση πραγματικού ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπό μας.

Εάν είσαι μεταξύ 18 και 65 ετών, υγιής και αποφασισμένος να βοηθάς τους άλλους, σε περιμένουμε λοιπόν αυτή τη Δευτέρα 17/05/21 και ώρες 8:30-13:00 στο νέο κτήριο όπου λειτουργεί αποκλειστικά και με ασφάλεια η αιμοδοσία του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

– δεν χρειάζεται ραντεβού
– όσοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν 48 ώρες μετά να δώσουν αίμα
– καλούμε #ιδιαιτέρως όλους τους συνομήλικους, συμμαθητές, φίλους και γνωστούς του Ανδρόνικου που φέτος θα έκλεινε τα 18 να έρθουν αυτή τη Δευτέρα και να προσφέρουν πρώτη φορά αίμα συμβολικά στη μνήμη του και για την ονομαστική του εορτή.

#ethelontismosAndronikos #firsttimeblooddonation

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.