Δύο συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο στην Πτολεμαϊδα



Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.

Σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα – Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 61χρονο ημεδαπό, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 61χρονος ως διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος  εταιρείας με αντικείμενο εργασιών, χωματουργικές εργασίες, όφειλε χρέη προς το δημόσιο, ύψους 75.575,37 ευρώ, από μη καταβολή Φ.Π.Α.

Ο συλληφθείς, ο οποίος διώκεται για παράβαση του άρθρου 18 του Ν.2523/97 (Μη καταβολή Φ.Π.Α.), θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.

Σήμερα το πρωί, στην Πτολεμαΐδα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν 63χρονο ημεδαπό, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος ως πρόεδρος εταιρίας με αντικείμενο τις μεταλλικές κατασκευές, όφειλε προς το δημόσιο χρέη, ύψους 556.813,05 Ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος διώκεται για παράβαση του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν.1882.90 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943.11 (μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο), θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.