Ανακοίνωση του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης σχετικά με τους Γαβριηλίδη – Αγόρου



Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το μέλος του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών κ. Αγόρου Κωνσταντίνου ότι ο Πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνης κ. Γαβριηλίδης Αγάπιος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του  ΑΣ Τιτάν Σερβίων κ. Κυριακίδη Θεόδωρο είπε  ότι όσο είναι προπονητής κ.  Αγόρου δε θα σας δώσω κανέναν ποδοσφαιριστή.
 
Καταγγέλλουμε
Της στάση του Προέδρου  του Φ.Σ. Κοζάνης Αγάπιο Γαβριηλίδη απέναντι στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Φ.Σ. Κοζάνης κ. ΑγόρουΚ.

Τέτοιες πρακτικές απέναντι σε ανθρώπους που τίμησαν τη φανέλα του Φ.Σ. Κοζάνη, δεν τιμούν την ομάδα, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελούν και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές είτε το θέλει ο εκάστοτε πρόεδρος.
 
Γνωρίζουμε
Στο φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι οι Παλαίμαχοι   Ποδοσφαιριστές του Φ.Σ. Κοζάνης ήμασταν και είμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας κι ακόμη περιμένουμε τον Πρόεδρο κ. Γαβριηλίδη να ας καλέσει να συζητήσουμε τρόπους για τη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε σ’ αυτή.

Αν δεν χρειάζεται βοήθεια ας μην διατυμπανίζει παντού ότι οι παλαίμαχοι δεν βοηθούν την ομάδα.

Τέλος ευχόμαστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας μας για άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.