Το «θα πεινάσουμε» ακούγεται σαν ευχή!



Από τον Βασίλη Μπόνιο

Αδικεί τον εαυτό του ο Γιάννης Στουρνάρας με την απειλή «εαν δεν πάρουμε την δόση θα πεινάσουμε».

Όταν ανέλαβε την ηγεσία του υπ. Οικονομικών το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», όπως και πολλά άλλα ΜΜΕ υποδέχθηκαν θετικά την παρουσία του στο υπουργείο από το οποίο είχαν παρελάσει ως μακελάρηδες οι κ.κ Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος.

Περιμέναμε από τον Γιάννη που διαθέτει χαρακτήρα αθλητή, με θαυμαστές επιδόσεις στην κολύμβηση, να αναδειχθεί σε ηγετική μορφή του συγκεκριμένου υπουργείου κι όχι σε απλό διαχειριστή, ο οποίος θα πετσόκοβε απλά μισθούς και συντάξεις.

Κι έναν αμόρφωτο πασόκο η νεοδημοκράτη να έβαζες στην θέση του, θα έκανε ακριβώς τα ίδια.

Αυτό είναι η εύκολη λύση. Η δύσκολη είναι να τα βάλεις με τις κρατικοδίαιτες συντεχνίες, το παρακράτος του δημοσίου, τους εργατοπατέρες, τον σκοτεινό κόσμο οργανισμών που εμπλέκονται στα θέματα υγείας και συνειδητά τρομοκρατούν τον κόσμο-ήδη ο ΣΔΟΕ ελέγχει κάποιον από αυτούς τους Οργανισμούς και πάει λέγοντας.

Περιμέναμε από τον Γιάννη Στουρνάρα να είναι κάτι παραπάνω από διαχειριστής-απόφοιτος δημοτικού.

Η απειλή «θα πεινάσουμε» ακούγεται πλέον στα αυτιά των περισσότερων Ελλήνων σαν ευχή μια και θα σταθεί αφορμή να σας πάρουμε στην κυριολεξία με τις πέτρες, όπως έλεγε ο θρυλικός ΓΑΠ τα ίχνη του οποίου αναζητούνται.

Αγαπητέ Γιάννη Στουρνάρα πάρτο αλλιώς, όσο είναι καιρός και ετοιμάσου για τα χειρότερα εάν κερδίσει τις εκλογές ο Ρόμνευ…

kourdistoportocali.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.