Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλωσόρισμα των Πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ Κοζάνης – Φωτογραφίες…



Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00μμ-3:00μμ  το καλωσόρισμα των Πρωτοετών φοιτητών  στο Τ.Ε.Ι  Κοζάνης.

Μια πρωτοβουλία που επικεφαλής  της είναι η Κα Αναστασία Κωνσταντινίδου   (Υπ. Δημοσίων σχέσεων του Τ.Ε.Ι Κοζάνης) σε απόλυτη συνεργασία και προσφορά με τους  Καθηγητές & φοιτητές του Τ.Ε.Ι Κοζάνης, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τον ακριβή ρόλο και  λόγο της ανάγκης να δημιουργηθούν σύλλογοι στο Τ.Ε.Ι Κοζάνης .

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά οι φοιτητές έχουν δημιουργηθεί συνολικά 7(επτά) σύλλογοι :
–    Σύλλογος Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος»
–    Πολιτιστική ομάδα Ποιητών
–    Σύλλογος Ποντίων φοιτητών
–    Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών φοιτητών
–    Πολιτιστική ομάδα ζωγράφων- γκράφιτι- κατασκευαστών
–    Πολιτιστική Θεατρική ομάδα
–    Ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ι ΚΟΖΆΝΗΣ “JUST RADIO”

Όλες αυτές οι δημιουργικές ομάδες φοιτητών έχουν ενώσει τα «εσώψυχά» τους και έχουν πλέον έναν κοινό στόχο:  στο να βοηθάνε τους πρωτοετής- και όχι μόνο-  στο να προσανατολιστούν και να ενταχθούν γρήγορα σε ένα οικείο περιβάλλον γι’ αυτούς!

Μέσα από αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια των φοιτητών  και ‘μείς με τη σειρά μας, δηλώνουμε ένθερμοι υποστηρικτές τέτοιων δράσεων.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την Κα Αναστασία  Κωσταντινίδου για το «κάλεσμα» και την ευκαιρία να παραβρεθούμε σε μία τόσο ενδιαφέρουσα  εκδήλωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.