Κάλεσμα του Δήμου Βοΐου στο συλλαλητήριο για το πετρέλαιο



Ο Δήμος Βοΐου συμμετέχει στο Παμβοϊακό συλλαλητήριο της Τετάρτης 31 Οκτώβρη, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των φορέων της περιοχής σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Καλούμε όλους τους πολίτες στις 1μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στη Σιάτιστα, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους υπευθύνους, οι οποίοι έχουν μετατρέψει με τις αποφάσεις τους το αγαθό της θέρμανσης σε είδος πολυτελείας.

Το Βόιο, περιοχή με έναν από τους πιο δύσκολους χειμώνες στη χώρα κάθε χρόνο, έχοντας υποστεί μια σωρεία αδικαιολόγητων αποφάσεων το τελευταίο διάστημα στα πλαίσια της δημοσιονομικής προσαρμογής, καλείται τώρα και πάλι να πληρώσει ακριβά το τίμημα της διαβίωσης των ανθρώπων του.

Ως δημοτική αρχή αντιμετωπίζουμε ήδη το τεράστιο πρόβλημα της θέρμανσης των δημοτικών κτιρίων, ενώ ανάλογο θα είναι το πρόβλημα και στις σχολικές μονάδες, αν η κυβέρνηση δεν αναλάβει τις υποχρεώσεις της.

Οι ανακοινώσεις για το πενιχρό επίδομα θέρμανσης δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τις ανάγκες των συμπολιτών μας, που βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται συνεχώς και η δυνατότητα αγοράς πετρελαίου φαντάζει από δύσκολη έως αδύνατη για τα περισσότερα νοικοκυριά.

Η δημοτική αρχή στέκεται αρωγός στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής και θα προωθήσει τα αιτήματα για δίκαιη αντιμετώπιση του Βοΐου στα αρμόδια όργανα της αυτοδιοίκησης και της πολιτείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.