Καλωσήρθατε στο ανανεωμένο kozaniLife.gr!



Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο kozaniLife.gr!

Το νέο kozaniLife.gr, έχει σχεδιαστεί  βασισμένο στα πρότυπα των τελευταίων & καλύτερων εκδόσεων ενημερωτικών portals από εξαιρετικούς web designers για την καλύτερη και πιο εύχρηστη πλοήγησή σας.
 
Απαιτούμε την κορυφή γιατί σας αξίζει!

Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τα επόμενά μας βήματα, με μοναδικό γνώμονα τις δικές σας ανάγκες, θέλουμε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές σ’αυτή τη σελίδα, να συμμετέχετε, να εκφράζεστε, να προτείνετε, ακόμα και στέλνετε το υλικό σας εάν θέλετε να δημοσιευτεί!

Μετά από τις επιτυχημένες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, χάριν της μεγάλης σας συμμετοχής, αυτόν τον χειμώνα οι κληρώσεις θα καθιερωθούν! Ο σκοπός που σας βάλαμε στη διαδικασία να αφήνετε ένα σχόλιο δεν ήταν τυχαίος… Τον λάβαμε σοβαρά υπόψη για να συνεχίσουμε μιας και όλα τα σχόλια σας ήταν τόσο θετικά και επιβραβευτικά!
 
Σας θέλουμε μαζί μας για να δώσουμε τον πιο δυνατό παλμό στη ζωή της πόλης και να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη κοινότητα της Κοζάνης στο ίντερνετ!

Σας ευχαριστούμε για τη δυνατή απήχηση που δώσατε από την πρώτη κιόλας στιγμή της ύπαρξής μας, αυτό μας δίνει την ώθηση να γινόμαστε πιο δημιουργικοί…

Θα είμαστε εδώ και αυτό τον χειμώνα, ανανεωμένοι, γεμάτοι διάθεση για νέα πράγματα και πολλές εκπλήξεις για εσάς…

Σας ευχαριστούμε… Συνεχίζουμε δυνατά, σας θέλουμε δίπλα μας!

Η ομάδα του kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.