Από 15 Οκτωβρίου κυκλοφορούν τα mini bus στην Κοζάνη



Από 15 Οκτωβρίου 2012 θα κυκλοφορήσουν στην πόλη της Κοζάνης και πάλι τα mini bus με δύο δρομολόγια, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ενέκρινε την σχετική σύμβαση.

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στις 121.380 ευρώ και θα έχει διάρκεια μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2013, με έναρξη την 15η Οκτωβρίου του 2012.

Στην πόλη της Κοζάνης τα mini bus θα εξυπηρετούν τους πολίτες με δυο δρομολόγια από τα τρία, καθώς κόβεται η Σκ΄ρκα, με αφετερία τα Πλατάνια και με το εισιτήριο στα περσινά επίπεδα στα 75 λεπτά του ευρώ. Η νέα σύμβαση που αποφασίστηκε μετά από πλήθος διαβουλεύσεων των συμβαλλόμενων και όπως τόνισαν τόσο ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καραπάτσιος   και ο Αντιπρόεδρος των ΚΤΕΛ Αστικών κ. Θόδωρος Κυριακίδης, καθορίστηκαν δρομολόγια ευέλικτα με σύντομες γραμμές για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και με το συνολικό ποσό μειωμένο κατά 10% από την προηγούμενη σύμβαση.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.