Δ’ Εθνική: Μακεδονικός Κοζάνης – Γρεβενά Αεράτα 3-3 Αγγλικό σκορ… σε Αγγλικό φόντο



Ο Μακεδονικός ευχαριστεί τον κόσμο “Η παρουσία σας θα είναι η δύναμή μας”

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στην Κοζάνη, όπου ο Μακεδονικός στην πρώτη του συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τα Γρεβενά Αεράτα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του Μακεδονικού τίμησε τους Νίκο Γκουσγκούνη και Γιώργο Σιαλβέρα για την μακρά προσφορά τους στο Κοζανίτικο ποδόσφαιρο αλλά και στον Μακεδονικό. Την αναμνηστική πλακέτα στον Νίκο Γκουσγκούνη απέδωσε ο αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Πάτσιος Δημήτρης , ενώ στον Γιώργο Σιαλβέρα ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσιάμης
 
Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, ενώ αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, καθώς έβρεχε συνεχώς, πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και απόλαυσαν το θέαμα. Mετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόσμος χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών του Μακεδονικού που αν και με 10 παίκτες από το 16΄έδειξαν χαρακτήρα έπαιξαν με πάθος και έσωσαν στο τέλος την παρτίδα.

Φάσεις και γκολ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4΄ο Ευαγγελόπουλος θα μπει απο πλάγια στην περιοχή θα πιάσει επικίνδυνη σέντρα σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο Βίδρας.

Στο 9’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μαντζώλα, για το 1-0.

Όμως στο 17’ ο Αποστολίδης του Μακεδονικού δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, καθώς έκανε φάουλ αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 25΄φάουλ του Κουμπούρα ο Βίδρας πετάγεται και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ

Στο 36’ ο Μπαλοδήμος ισοφάρισε σε 1-1 για τα Αεράτα.

Στο 44΄κόρνερ απο τον Σακαλή στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Αντωνόπουλου Γρ. απο κοντά άουτ

Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Θωμά Λάλλου μετά από κόρνερ του Αλεξανδρίδη.

Οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 66’ όταν ο Ευαγγελόπουλος έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή ο Ματούλας θα στρώσει με τη μία η πάλα στον Μαλούτα που με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Όμως στο 76’ τα Αεράτα πήραν ξανά το προβάδισμα χάρη σε πλασέ του Ίττη για το 2-3.

Στο 87’ ο Βίδρας ανέτρεψε τον Ματούλα, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι και αποβολή στον τερματοφύλακα των Γρεβενών Αεράτων.

Χρέη γκολκίπερ εκτέλεσε ο Ίττης, ενώ ο Ζαχαριάδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Μακεδονικός Κοζάνης (Γιώργος Παπακώστας): Κρικέλης, Αντωνόπουλος Γρ., Μαντζώλας (77’ Ζαχαριάδης), Μαλούτας, Κουμπούρας, Παπαδημητρίου, Αποστολίδης, Νικολάου (67’ Αντωνόπουλος Κ.), Σαριόγλου, Σακαλής (46’ Ματούλας).

Γρεβενά Αεράτα (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Αλεξανδρής, Λάλλος Π. (66’ Ίττης), Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Δημόπουλος, Χαματάι, Μπαλοδήμος (80’ Κατσαντώνης), Ντινόπουλος (76’ Αποστολίδης Ρ.).

Διαιτητής: Κατής
Βοηθοί: Σουγαράκης, Κρομηλίδης (ΕΠΣ Φλώρινας)
Παρατηρητής: Κάκος ( Καστοριάς)

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί τον κόσμο

Το Δ.Σ του Μακεδονικού με ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους για την στήριξη και την εμψύχωση που επέδειξαν στην ομάδα μας με την παρουσία τους στο γήπεδο δίνοντας μας ώθηση να συνεχίσουμε την δύσκολη πορεία στη Δ΄ κατηγορία . Με μεγάλη μας χαρά είδαμε οικογένειες με τα παιδιά τους στο γήπεδο …

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Γιώργο Παπακώστα και τους παίκτες του, που στο παιχνίδι της Κυριακής με τα Γρεβενά Αεράτα έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής στο γήπεδο , για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σ΄ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο συνεχώς δίπλα μας, με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στην κατηγορία και να πετύχουμε την παραμονή ».

Η παρουσία σας θα είναι η δύναμή μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.