Απίστευτος καβγάς Γεωργιάδη – Μπουτάρη! Οργισμένη αντίδραση Κουντουρά κατά Καμπουράκη!

Μπουτάρης σε Γεωργιάδη: «Είσαι λαϊκιστής του κερατά»! – Καμπουράκης σε Κουντουρά: «Άλλη φορά να επιλέγετε άλλες εκπομπές»!

Παράλληλοι καβγάδες ξέσπασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στην αναπαράσταση για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, είπε: «Το καρακιτσαριό, το χουντικό δεν θα το κάνει δεκτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης! Μόνο επί χούντας το έκαναν»!

Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαφωνίες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλεσε το δήμαρχο «άσχετο». Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη: «Θα σταματήσεις να μιλάς; Συμμαζέψτε λίγο τον κ. Γεωργιάδη. Δεν θα την κάνω τη Θεσσαλονίκη Disneyland! Ο λαϊκισμός σας είναι γνωστός. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Απορώ πως σε ψηφίζουνε»…

‘Στις επόμενες εκλογές θα τους πω να σας παίρνουν τηλέφωνο!», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να εισπράξει το σχόλιο: «Ή βλάκας είσαι ή κάνεις τον βλάκα… Είσαι λαϊκιστής του κερατά»!

Για να λήξει την ένταση ο Δημήτρης Καμπουράκης ζήτησε διαφημίσεις λέγοντας: «Διάλειμμα, ευχαριστούμε τους υπόλοιπους». Αυτή του η φράση προκάλεσε την οργή της Έλενας Κουντουρά, η οποία διαμαρτυρήθηκε, επειδή δεν πρόλαβε να μιλήσει για δεύτερη φορά. Τι απάντησε ο παρουσιαστής; …»Παρακαλώ άλλη φορά να επιλέγετε άλλους να σας δίνουν περισσότερο χρόνο»!

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

[iframe width=»590″ height=»332″ src=»http://www.youtube.com/embed/gea3M1XwjVg?rel=0″ frameborder=»0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε