Σάλος στο Διαδίκτυο – Κατάλογος με καταθέσεις πολιτικών – Δείτε ονόματα και ποσά!



Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια λίστα με ονόματα εν ενεργεία πολιτικών που φέρονται  να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.

Στην αμφιλεγόμενη αυτή λίστα φιγουράρουν πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και αρχηγοί κομμάτων.

Πάντα με βάση τα στοιχεία της συγκεκριμένης λίστας οι πολιτικοί που εμφανίζονται σε αυτήν – αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα – φέρονται να έχουν βγάλει στο εξωτερικό χρήματα που κυμαίνονται από αρκετές δεκάδες χιλιάδες έως άνω του εκατομμυρίου ευρώ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η λίστα αυτή φέρεται να έχει καταρτιστεί με βάση στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, αν και – όπως προκύπτει μετά από έρευνα του protothema.gr – ο άγνωστος συντάκτης της έχει συλλέξει και παρουσιάζει το σύνολο των καταθέσεων των πολιτικών σε τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού, καταθέσεις πάντως που έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες τους.

Ο Πρωθυπουργός έφερε πίσω στην Ελλάδα τα χρήματά του εν μέσω κρίσης
Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας, το πρωθυπουργικό γραφείο ενημέρωσε πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έφερε πίσω στην χώρα μας και δη εν μέσω κρίσης, τα χρήματα που διατηρούσε σε τράπεζα του εξωτερικού από την εποχή που ήταν ευρωβουλευτής.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική λίστα

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.