Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου



Σήμερα Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012, γιορτάστηκε με λαμπρότητα, στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.

Στην Κοζάνη, έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου,  ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  παρέστησαν Βουλευτές Νομού Κοζάνης, ο Στρατηγός του Α΄ Σώματος Στρατού, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, η Πρόεδρος Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Βοΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, ο Δήμαρχος Κοζάνης, η Δήμαρχος Εορδαίας, ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβενδού, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, εκπρόσωποι του Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΟ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, οι Πρόεδροι των συνταξιούχων Αστυνομικών, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι αστυνομικοί, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων και της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών.     

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποιήθηκαν δεξιώσεις, μετά τις εκδηλώσεις και οι σχετικές δαπάνες θα διατεθούν στο σύνολό τους προς ενίσχυση της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.