Ermionio Hotel στο κέντρο της Κοζάνης



Αναγεννημένο μέσα από τις στάχτες του, και με οδηγό την λαμπρή του ιστορία, το Ερμιόνιο ήρθε να κάνει την διαφορά στην πόλη της Κοζάνης, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες του.

ermionio_eksoteriki_pan79698769

Το Ερμιόνιο είναι ένα ιστορικό κτίριο, Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, του 1930 στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης. Έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς βασιλείς, αρχηγούς κρατών, πρωθυπουργούς και άλλα ιστορικά πρόσωπα. Ανακαινίσθηκε και λειτουργεί ως ξενοδοχείο 5*, το μοναδικό στην περιοχή.

 

{gallery}ermionioprosfores{/gallery}

 

Στα πολυτελή του δωμάτια και σουίτες παρέχει πλην των προβλεπόμενων, ατομικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, adsl σύνδεση, αυτόνομη δορυφορική σύνδεση , flat tv 32’’, υδρομασάζ.

Στο Ερμιόνιο λειτουργούν τρεις χώροι εστίασης café brasserie, bar restaurant, roof garden, με θέα την κεντρική πλατεία της πόλης. Σε κάθε χώρο υπάρχει ασύρματο δίκτυο internet wi-fi. Για την μεγαλύτερη ασφάλεια των οχημάτων σας διαθέτουμε θέσεις σε ιδιωτικό υπόγειο parking.

Προσκαλούμε στο ξενοδοχείο μας όλους όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

{gallery}ermionio{/gallery}

 

 

Ermionio Hotel

Τηλέφωνο: 2461039400

Πλατεία Νίκης

www.ermionio.com

 Αριθμός Ειδικού Σήματος Λειτουργίας: 0518Κ052Α0033600

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.