Βενιζέλος στην Κ.Ο: «Όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα φεύγει από το ΠΑΣΟΚ!»



Στην εισαγωγική του ομιλία, στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε υψηλούς τόνους υποστήριξε ότι όποιος βουλευτής δεν ψηφίσει τα μέτρα, θα φύγει από το κόμμα. Σημειώνεται ότι η επεισοδιακή συνεδρίαση της Κ.Ο γίνεται με απόντες τους Γιώργο Παπανδρέου και ο Ανδρέα Λοβέρδο, στον απόηχο των «διαρροών» κατά τις σημερινές ψηφοφορίες (αποκρατικοποιήσεις, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), όπου αρκετοί πράσινοι βουλευτές δήλωσαν «παρών» ή καταψήφισαν τα νομοσχέδια.

Η συνεδρίαση θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη γιατί αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν την δυσαρέσκειά τους έναντι του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις. Σημειώνεται ότι 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ακολούθησαν την επίσημη γραμμή του κόμματος. Η κατάσταση είναι τόσο έκκρυθμη που ορισμένοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κατά τη συνεδρίαση να υπάρξουν τάσεις ανεξαρτητοποίησης και «αναχωρητισμού».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να μεταδοθεί η κρίσιμη συνεδρίαση από τη web tv του κόμματος, εξαιτίας της απεργίας στα ΜΜΕ, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

lykavitos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.