Η επίσημη ανακοίνωση της Aστυνομίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κοζάνη



Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν δύο 70χρονους ημεδαπούς, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι οι τρεις άνδρες επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των 70χρονων και κινούνταν προς χωριό της Κοζάνης, όταν οι φερόμενοι ως δράστες στάθμευσαν το όχημα σε ερημική τοποθεσία  και ο ένας εξ αυτών ακινητοποίησε με τα χέρια του τον 34χρονο, ο δε άλλος χρησιμοποιώντας μαχαίρι, κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο πίσω μέρος της κεφαλής του παθόντα.

Ο ένας εκ των 70χρονων, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, συνεπεία του τραυματισμού του θύματος, μετέφερε με το αυτοκίνητό του αυτόν στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Εντός των ορίων του αυτοφώρου συνελήφθησαν αμφότεροι οι φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι με τη σχηματισθείσα δικογραφία  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.