38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης



kne festival 8765Η ΚΝΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους νέους και τις νέες της Κοζάνης που συναντηθήκαμε και θα συναντηθούμε μαζί στους αγώνες, σε αυτούς που βιώνουν την ανασφάλεια και τις συνέπειες της κρίσης, που ψάχνουν διέξοδο.

Τόπος συνάντησης θα είναι το πάρκο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στις 7  του Σεπτέμβρη, στο 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», με κεντρικό σύνθημα «Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται…Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία». Εντείνονται οι εξορμήσεις και οι παρεμβάσεις της οργάνωσης ενώ παράλληλα, ετοιμάζονται από τώρα οι πλούσιες πολιτικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις για την κορύφωση του Φεστιβάλ.

Φέτος στο χώρο του Φεστιβάλ εκτός από την Κεντρική Σκηνή  Θα λειτουργούν θεματικοί χώροι και παιδότοπος. Μαθητές, σπουδαστές και νέοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν σε αφιερώματα, πολιτικές συζητήσεις για τα προβλήματα της νεολαίας

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από τον Στέφανο Λουκά μέλος του ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ. ,συναυλίες μαθητικών συγκροτημάτων, έντεχνο τραγούδι από τον Τηλαβερίδη και λαϊκό -ρεμπέτικο γλέντι με τους Τζαναμπέτηδες

Παράλληλα σε όλο το

διήμερο θα υπάρχει χώρος για γκράφιτι και άλλες δραστηριότητες.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 19:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες της οργάνωσης στο διαδίκτυο http://www.kne.gr καιhttp://efestival.kne.gr. Για επικοινωνία με την ΚΝΕ στο e-mail: kne@kne.gr καθώς και στα γραφεία της Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ του ΚΚΕ.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.