28η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση: Περισσότερες μεταποιητικές επιχειρήσεις φέτος



ekthesiako me kosmo vradu kozaniLifeΣτους 120 εκτιμώνται οι εκθέτες της 28ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας η οποία διοργανώνεται και φέτος από το ΕΒΕ Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο στις εγκαταστάσεις του στα Κοίλα.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης πιθανότατα από τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, σύμφωνα με όσα είπαν στην διάρκεια συνέντευξης τύπου οι πρόεδροι του Εκθεσιακού Γιώργος Ευρενιάδης και του ΕΒΕ Κώστας Κυριακίδης. Στην Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας αναμένονται φέτος αντιπροσωπείες από επιμελητήρια και άλλων περιοχών και νομών καθώς και από τους εμπορικούς ακολούθους της Ελλάδας στις βαλκανικές χώρες, οι οποίοι θα συνοδεύουν επιχειρηματίες.

Στην Έκθεση θα λειτουργήσει πενθήμερο γαστρονομίας το οποίο θα υλοποιήσουν σύλλογοι από διάφορες περιοχές του νομού Κοζάνης. Η Έκθεση περιλαμβάνει φέτος πολύ περισσότερες παραγωγικές επιχειρήσεις κυρίως της μεταποίησης και λιγότερο του εμπορίου ενώ το εισιτήριο θα είναι στα 2,5 ευρώ ανά επισκέπτη, με κλήρωση στο τέλος της έκθεσης ενός αυτοκινήτου. Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή κάθε απόγευμα από τις 5 και μισή έως τις 10 και μισή το βράδυ, από την Τετάρτη 19 έως την Παρασκευή 21 καθώς και την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ενώ το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως το βράδυ. Τα κόστος συμμετοχής των Εκθετών μελών του ΕΒΕ Κοζάνης είναι 36 ευρώ για τον στεγασμένο χώρο και 45 ευρώ για τα μη μέλη και αντίστοιχα 16 και 20 ευρώ για τον εξωτερικό χώρο.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.