Φάρσα για βόμβα στην Τράπεζα Πειραιώς αναστάτωσε το κέντρο της Κοζάνης



kozani zografiaΈνα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στην Τράπεζα Πειραιώς στη Κοζάνη αναστάτωσε ολόκληρο το κέντρο και προκάλεσε κυκλοφοριακό κουμφούζιο.

Άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στις 11.30 το πρωί στην ανωτέρω Τράπεζα. Η διευθύντρια του καταστήματος επί της οδού Π. Μελά, άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να λέει: «τοποθετήθηκε βόμβα, θα εκραγεί σε πέντε λεπτά».

Στην Τράπεζα σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε το «100» και οι υπάλληλοι βγήκαν έξω. Οι αστυνομικοί που έφτασαν απέκλεισαν το χώρο και διέκοψαν την κυκλοφορία μπροστά από την Τράπεζα επί της οδού Π. Μελά.

Ένας αστυνομικός με ειδικό αστυνομικό σκύλο και άλλοι δύο πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο κατάστημα και άρχισαν να το ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ έξω οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το τετράγωνο, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων και δεν άφηναν στους πεζούς να πλησιάσουν.

Οι πυροτεχνουργοί δεν βρήκαν τίποτα και

μετά από μία ώρα ακριβώς, δηλαδή στις 12.30 το μεσημέρι, αφού παρήλθε ο χρόνος ασφαλείας που απαιτούνταν στη συγκεκριμένη περίπτωση, επέτρεψαν την είσοδο στους υπαλλήλους της Τράπεζας και έδωσαν την οδό Π. Μελά στην κυκλοφορία, αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κλασική περίπτωση φάρσας. Δεδομένου ότι διακόπηκε η κυκλοφορία στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση και κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο.

Πάντως, από την πλευρά τους στελέχη της τράπεζας Πειραιώς στο κεντρικό κατάστημα Κοζάνης δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την κακόγουστη φάρσα, καθώς όπως είπαν, χτες ήταν μία «συνηθισμένη μέρα» και δεν υπήρχε κάποια υπόθεση μεγάλης ληξιπρόθεσμης οφειλής ή κάτι άλλο που να δικαιολογούσε τη φάρσα από οποιονδήποτε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ
e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.